Marshall Rosenberg, Şiddetsiz İletişim kitabında Dag Hamarskjold ‘un bir cümlesine yer veriyor : İçinizdeki sesi ne kadar sadakatle dinlerseniz , dışarıda olup bitenleri o kadar iyi duyarsınız.

Bağlantı Dansı I Giriş ve Bağlantı Dansı II Öz Şefkat atölyeleri , içimizdeki sesleri daha net ve anlaşılır şekilde duymanın yollarını keşfettiğiniz atölyelerdir.

‘ Şimdi ve şu an ne düşünüyorum, ne hissediyorum, neye özlem duyuyorum?’ a yani içimizde olanlara nasıl odaklanabileceğimizi ve bu farkındalıkla bilinçli bir şekilde kelimelerimizi ve davranışlarımızı nasıl seçebileceğimizi deneyimletir.

Amacımız bilinçli farkındalıkla seçilen kelimelerin hayatımıza pozitif, yapıcı, keyifli yansımaları olacağını gösterebilmektir.

Eğer siz de ‘ Şiddetsizliğe giden yol ‘ a dair merak duyuyor ve Bağlantı Dansı atölyelerinin hayatınıza nasıl katkı sağlayacağına dair fikir edinmek istiyorsanız 1,5 saatlik bu deneyimsel atölyeye katılabilirsiniz.

Etkinlik kaydınızı @gunebakangelisim instagram bio linkinden yapabilirsiniz.

#bağlantıdansı
#özşefkatlifarkındalık
#duygusalözgürlük
#şiddetsiziletişim
#günebakanhayatınızıkolaylaştırı

Tarih

May 24 2021
Expired!

Zaman

21:00 - 22:30

Daha Fazla Bilgi

Daha Fazla Oku
KAYIT OL

Leave a Comment