Cesaret – (Pratik Akşamları)

Korkuya “Rağmen” Değil, Korkuyla “Birlikte”

Bu derinlikli deneyim esnasında, içimizdeki tüm duyguları (özellikle de bizi durduranları) görmenin ve şefkatle kabul etmenin gücünü keşfedeceğiz. Eylemde kalabilmenin sırrının korkuyu yok saymak veya korkuya rağmen hareket etmek olmadığını; tam aksine, korkuyla birlikte var olabilmekten geçtiğini idrak edeceğiz.

Burada, en temel ihtiyacımızın aslında dışarıdan gelen bir motivasyon değil, içsel alanımızdaki “kendine eşlik” niteliğinin güçlü olması gerektiğini göreceğiz. Kendi elimizi sımsıkı tutarak, tüm duygularımızla bir bütün halinde eylemde kalmayı seçmek için sizi bu son pratiğimize davet ediyoruz.

Atölye Detayları

  • Konu: CESARET – Bir fırtına esnasında, hem fırtınanın içinde olup hem onunla bir sürüklenmeden merkezimizde kalabilmek

  • Kolaylaştırıcı: Esin Erek (CNVC Sertifikalı Eğitmen & Profesyonel Koç – PCC)

  • Tarih: 21 Ocak Perşembe

  • Saat: 20:30 – 22:30

  • Kayıt:  gunebakangelisim@gmail.com

  • Ücret :450 TL
  • ( Esin Erek En Para TR65 0015 7000 0000 0090 7188 77)
  • Önemli: Etkinlik için ZOOM’a girdiğinizde Ad-Soyad Bilgisi girmeniz gerekecektir.

Etkinliğe gelirken kaleminizi -kağıdınızı getirmenizi ve deneyimsel bir atölyeye hazır olmanızı rica ediyoruz.

Etkinliği takviminize eklemek ve hatırlatma almak içinn : TIKLAYINIZ

Tarih

Ara 24 2026

Zaman

20:30 - 22:30

Leave a Comment